.

Garniturata e iscistena hemiski.

. Detalnite dimenzii se na poslednata fotografija.

.

.

Таканаречениот "Smartbed" со електричен механизам, кој преку далечинско управување се трансформира во лежај за спиење. so mehanizam na razvlekuvanje. Изберете од богата колекција на аголни гарнитури за вашата дневна соба или кујна.

АГОЛНА ГАРНИТУРА Компактна аголна гарнитура во која ќе уживате секој ден и секоја ноќ.

. GAZELA. .

Аголни гарнитури. 41.

.

Naracani 2 kockasti taburetki+edna golema dupla taburetka isto da se otvaraat.

Гарнитури и софи на спуштање со функција за спиење. Прикажувам 1–12 од 19 резултати.

Таканаречениот "Smartbed" со електричен механизам, кој преку далечинско. Таканаречениот "Smartbed" со електричен механизам, кој преку далечинско управување се трансформира во лежај за спиење.

АГОЛНА ГАРНИТУРА Префинета естетика пропратена со баланс на удобност и функционалност.

GAZELA. Комбинацијата механизам за спиење и наслони за главата кои се. .

. Podiganje od Kozle vo Skopje. Bosfor 285-265 cm. cena 45000 den, NA POPUST 40000 den Ag. Prilikom montaže garniture u Vašem domu, istu možete postaviti kao.

000,00.

. KOZHEN SEDMOSED BEZ MEHANIZAM ZA RASKLOPUVANJE http://www.

Podiganje od Kozle vo Skopje.

.

.

mk.

Удобна за седење, но и за секојдневно спиење.